Hvad er god klinikrengøring?

God klinikrengøring er den rengøring, der virkelig kommer til bunds, og efterlader et minimum af snavs, støv og urenheder. Her er det yderst vigtigt, at det er kompetente, professionelle rengøringsfolk der tager sig af arbejdet. Afhængig af hvilken klinik der er tale om, kan det være livsvigtigt, at der er klinisk rent. På hospitaler kan smitteoverførsel og bakteriespredning i værste fald føre til dødsfald. Derfor er klinikrengøring en vigtig samfundsopgave, der fortjener højere status.

Eksempler på klinikker kan være følgende: tandlæger, læger, fysioterapeuter, kiropraktorer og dermatologer. Ikke alene er det vigtigt for patienten eller den behandlede, at der er et højt niveau af renhed. Det er også vigtigt for den praktiserende læge eller tandlæge, at der skabes et godt indeklima via effektiv rengøring. Dette skaber bedre sundhed, og dermed færre sygedage. På den måde kan man sige, at god klinikrengøring kan være et af de tandhjul, som holder samfundet i gang.

Miljøvenlig klinikrengøring

Det er essentielt når man taler om klinikrengøring, at det foretages miljøvenligt og uden brug af skadelige tilsætningsstoffer. Find derfor et firma, som bruger svanemærkede rengøringsprodukter. Dermed skåner man ikke alene miljøet, men også medarbejdernes sundhed. Hvis en medarbejder eller ansat i klinikken skulle lide af allergi, kan man tilmed gøre rent med fuldstændigt kemikaliefrie produkter.

Endvidere er det afgørende, at firmaet har høje standarder og kvalitetssikring. Dette kommer til udtryk ved, at der bruges forskellige materialer til forskellige rengøringsområder. Dette kan være klude, koste og så videre.

Ligeledes er det væsentligt, at der udføres egenkontrol af rengøringen. På den måde sikres en optimal kvalitet. I forlængelse af dette er det hensigtsmæssigt, hvis der brugs faste rengøringsassistenter, som har tilknyttet en inspektør. Faste rengøringsassistenter kender rummene, miljøet og de kroge hvor der er størst behov for rengøring. Samtidig kan der dannes personlige, men dog professionelle, relationer på tværs af fag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>