Vi skal tale om Secret Shopping

Hej alle sammen… Dejligt, at I vil komme forbi herinde på denne søndag. Det skal handle om Secret Shopping. Jeg vil give jer lidt tip og råd til, hvad dette er og hvordan I kan udnytte dets fordele. Så læs med herinde i dag og lær meget mere om dette.

Elsker du at shoppe? Prøv Secret shopping

Elsker du at shoppe? Så er du kommet til det rette sted herinde i dag. Det skal nemlig handle om secret shopping, som er noget, som jeg her ret glad for at være en del af. Jeg er faktisk medlem i en klub som har dette såret shopping på programmet. Mystery Shopping, eller Secret Shopping, er sådan noget, hvor man sender en kunde ind i butikken for at foretage et normalt køb. Men det er planlagt, hvis I kan forestille jer det. Man skal bare shoppe og søge til sig af servicen. Hvordan foregår det hele? Hvad er godt? Hvad er knapt så godt? Fordelen ved denne slags shoppingundersøgelse er, at mystery shopperen/kunden er instrueret i, hvad personen skal kigge efter i butikken. Og derfor får man nogle meget klarer resultater og svar efter besøget, fordi de har haft fokus på noget helt specielt. Personen ved lige præcis, hvad han/hun skal spørge om. Hvis du har en butik, så skal du virkelig overveje at gøre dette og finde ud af, hvordan din service i virkeligheden er. Oplevelsen i din butik er jo uhyre vigtig.

Den hemmelige shoppingklub

Som sagt er jeg medlem af os hemmelig shoppeklub. Vi er altså secret shoppers og ved hvordan man gør det.. En af de bedste måder at finde Secret Shopping-muligheder på er ved at blive medlem af en Secret Shopping-klub, fordi medlemmerne er trænet i at lave disse slags køb. Hvis du er interesseret i at blive medlem af sådan en klub her, så kan jeg fortælle, at disse klubber giver dig adgang til en række Secret Shopping-opgaver i det område, som du er tilknyttet. Det er små jobs, som du udfører. Du melder dig simpelthen bare på opgaverne og får lidt penge for det. Og det er sjovt! Husk dog, at du SKAL være over 18 for at gøre dette med secret shopping. Er det noget for dig? Så klik dig ind på linket længere oppe i denne blogpost og læs og lær meget mere om dette emne.

Læs også meget mere på bloggen om andre emner lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>