Dyrefoder er ikke bare dyrefoder

Som ejer af to små hunde kender jeg alt til specialkost inden for dyrefoder, for, som overskriften kundgør, er dyrefoder ikke bare dyrefoder. Dyr skal jo på samme måde som os mennesker have en sund og varieret kost, som blandt andet består af proteiner, vitaminer, mineraler og olier. Det kan godt være lidt af en udfordring for en hundeejer, når kosten til hunde alene skal bestå af tørkost.

Henne Pet Food er din garanti for en varieret kost

Nuvel – jeg kan altså ikke dy mig for at stikke de to små et par enkelte godbidder i ny og næ – SÅ hæsligt et hundeliv skal de jo heller ikke gennemleve, selv om de er hunde. Men tørkost som dyrefoder er nu at prioritere, for der er faktisk kun fordele ved denne kost. Desuden er det meget nemt at dosere, så din hund ikke får for meget mad. Det kender især ejere af retrievere og labrador alt til, for deres hunde går i alt dyrefoder. De kender ingen grænser.

Men mine to små hunde er noget særligt. De kan endda selv styre deres indtag af dyrefoder, når det kommer til tørkost. De får ganske vist stillet en lille skål med tørkost frem hver især, når tid er, men de kan selv fornemme, når de har fået nok. Så de spiser kun, til de er mætte. Som hundeejer er det en dejlig fornemmelse, at man ikke skal rende og holde øje hele tiden, for hunde kan nemt overspise så det ender galt og med dyrlægebesøg til følge. Men ikke her hos mig, som har fundet fidusen bag det rigtige dyrefoder.

Noget af forklaringen på denne adfærd skal nemlig findes i sammensætningen af dyrefoder hos Henne Pet Food., hvor jeg handler. Deres dyrefoder er sammensat på en sådan måde, at den opfylder alle hundenes behov. Når de har spist deres daglige portion af tørkost, har de fået fyldt alle de relevante og livsnødvendige depoter, som skal tilgodeses hver dag. Tørfoderet er i øvrigt også rig på den vigtige lakseolie, som er rigtig godt for hundenes pels, knogler og negle. Så der er alle mulige fordele ved at handle dyrefoder hos Henne Pet Food.

Glade og veltilfredse hunde fungerer bedst

Som hundeejer gennem otte år har jeg været igennem adskillige mærker inden for dyrefoder, men hos Henne Pet Food har jeg fundet netop det mærke, som mine hunde helst vil have. Derfor vil jeg anbefale dig at prøve Kronch hundefoder, som indeholder alt, hvad din hund har behov for. På den måde sikrer du din hund et sundt og aktivt hundeliv sammen med dig som ejer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>