Mangler du lokaler til din næste firmafrokost på Amager?

Så vil vi anbefale dig at kontakt Cafe Nöa’h i hjertet af Islands Brygge på Amager.

Indrømmet, anmeldelser af restaurantbesøg er sjældent det, du finder her på siden, da vi har valgt at hellige os den mere teknologiske del af verden.

Men indimellem kan man se sig nødsaget til at gribe til undtagelsen, og det er så det, vi gør her, for vi vil   gerne kippe lidt med flaget for frokosten på Cafe Nöa’h på Amager. Forleden lagde de lokaler til vores yderst vellykkede firmafrokost, og det blev så stor en succes, at det bestemt ikke er sidste gang, vi bruger Cafe Nöa’h til sådanne eller lignende arrangementer.  

De fortjener al den ros, vi kan give dem – derfor denne anbefaling.

Amager firmafrokost med svung og luksus

Da vi havde planlagt firmafrokost med påhæng, havde vi behov for lidt større lokaler end vi normalt har brug for til de arrangementer. Derfor havde vi afsøgt mulighederne, og valget var faldet på Cafe Nöa’h, da de leverede det bedste tilbud på en all-in-one frokost på Amager, hvor vores firma ligger.

Først og fremmest er beliggenheden helt i top. Cafe Nöa’h ligger et stenkast fra Havnevigen på Islands Brygge helt ud til havnefronten, så vores frokost blev krydret med fuld solskin og velduftende havluft. Da det var et lidt mere ekstraordinært frokostarrangement, havde Cafe Nöa’h anbefalet os at tage deres signatur luksus buffet, for så ville der være en bred palette af retter, som med garanti ville falde i enhver smag.

Og det var ikke løgn. Der var både varme og kolde retter med og uden kød, alverdens lækre salater og ovnbagte grønsager og sprødt, hjemmebagt brød, som vi alle sprang ombord i. Til den søde tand var der til slut frisk frugt, kiks og ost i lange baner. Alt var frisk og økologisk, så der blev virkelig kælet for hver enkel detalje, kun til ære for os. Så føler man sig virkelig velkommen og serviceret til en bedømmelse af fem stjerner plus – ama’r!

En uforglemmelig firmafrokost på Amager Roserne var også store blandt vores firmafestdeltagere bagefter. Og det tager vi selvfølgelig til efterretning. Så næste gang vi skal afholde et frokostarrangement, vil vejen igen gå forbi Cafe Nöa’h på Amager – kvalitet og service fornægter sig ej.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>