Hårpigmentering – Den nyeste trend til hårpragt

Her hos BBUE skriver vi om de nyeste trends indenfor teknologi. Dagens emne er et lidt sjovt en af slagsen, da vi bevæger os i den mere forfængelige branche, hvor man skulle tro det ente var mere kosmetiske eller medicinske metoder, der blev taget i brug. I skønhedsbranchen er en af vores journalister nemlig faldet over fænomenet hårpigmentering, som er en moderne teknisk metode til at gøre kål med skaldethed. Og når skriver ”gøre kål på”, mener jeg det i bogstavelig forstand, der er nemlig tale permanente tatoveringer.

Fotorealistisk hårpigmentering der ligner den ægte vare
Hårpigmentering er en metode, hvor der bliver skudt tatoveringer ind i hovedbunden i samme omfang, som hvis du havde hårsække i normale mængder. Den enkelte tatovering, eller det enkelte hår, har en fortorealistisk 3D-effekt, som ligner den ægte vare komplet en til en. Vores journalist har kigget på billeder af mænd med hårpigmentering og mænd med normalt trimmet hår. I flere tilfælde gættede han forkert. Så vellignende er hårpigmentering, som altså skaber et billede af den naturlige hårpragt. Herudover kan du også få lige og tætte tindinger, så dit udseende ovenikøbet også bliver forynget.

Hårpigmentering virker også midlertidigt
Skulle du f.eks. tabe alt din hår på grund af sygdom, så kan du i din sygdomsperiode også gøre brug af hårpigmentering. Hårsækkene bevares nemlig, selvom der er bliver tatoveret. På den måde har du mulighed for at camouflere dit hårtab, og for nogle har det givet en mindre dramatisk tid, hvor alting er i forandring. Undersøgelser viser, at hårpigmentering er med til at skabe bedre selvværd for mænd, der i længere perioder har kæmpet med skaldethed.

Skulle du være interesseret i at læse mere om hårpigmentering, anbefaler vi, at du klikker ind på Aestethiscs hjemmeside, hvor du kan læse mere i dybden omkring teknikken og processen ved forløbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>