Mobilreparation: Jørgen var et fjols, irepair var en skat

Ja, Jørgen han var sådan lidt uheldig sidste lørdag. Han stod og vaskede op, som han eller så sjældent gør, og samtidig snakkede han i telefon med Leif fra kortklubben.. De skulle vidst ud og spille noget Old Boys fodbold.. Og så.. Ja, så fortæller Leif pludselig en vittighed, han har jo altid været en spasmager, det må man jo indrømme.. Så Jørgen han begynder jo at sprutte af grin… Plump siger det, og så ligger telefonen altså på bunden af vasken sammen med mormors gamle bestik…. “For helvede”, råber han så højt, at vores hund stikker halen mellem benene og fiser over til naboen. “Rolig nu Leif”, siger jeg med den spædeste, som jeg nu har lært. “Vi kører da bare op forbi irepair og får den fikset”. Det havde min nevø gjort forrige uge, og det fungerede altså upåklageligt..

Bum to timer så var den klar.. Men han havde altså også bare smadret skærmen.. Så det var da grangiveligt en del nemmere end Jørgens uheld. Nå, men vi kører altså forbi irepair, og vi får simpelthen så god en service selvom at, Jørgen da er lidt rød i masken over. “Kan du undvære telefonen et par dage?”, siger hun så.. Og det kan Jørgen jo ikke, men det kan han jo blive nødt til- Så griner vi lidt af det. Så vi kører lige forbi Føtex, den store nye, og køber lidt krebinetter til aftensmad. Der går lige et par dage, og så ringer de op fra irepair og fortæller at telefonen er klar. I skulle næsten lige prøve at tjekke dem ud på irepair … De var bare søde… Jørgen fik telefonen… og han kom da også ud og spille fodbold og det hele… Han fik en telefonen der næsten virkede som ny… For ellers er det jo dyrt så noget.. Virkelig dyrt… jeg forstår slet ikke, at han ville have sådan en i første omgang… Men sådan er folk jo forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>