MTB lygter til den mørke tid

Året er 2020 og tiden er mørk. Ikke kun, når vi kigger ud af vinduet, men også når vi kigger på det år, der snart er gået. Året har været præget af nedlukning, og derfor har vi haft langt mere fritid, end vi har været vandt til. Det har betydet, at flere og flere er begyndt at motionere. En af de største motivationsfaktorer har været cyklen og i starten af året var det bare at sætte sig op og drøne afsted.

I denne anden omgang af nedlukningen handler det mere om forberedelse. Udover kulden skal vi huske én helt essentiel ting – lyset til cyklen.

Cykellygter er ikke bare cykellygter, der er enormt stor forskel på, hvad de skal bruges til. Er du f.eks. typen, der cykler meget i byen, har du behov for en anden type lygte, som hvis du dyrkede mountainbike og kørte på de mørke stier i skoven. Her ville du skulle bruge en kraftig MTB lygte.

Vii har derfor en sluttende anbefaling til dig, der ønsker at motionere hen over vinteren. Tag fat i en ekspert. Også selvom det bare er for at købe en cykellygte. Køb ikke de billige lygter i supermarkedet, men gå benhårdt efter de gode, solide butikker, der har brugt tid på at specialisere sig i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>