Skal du høre noget om trappevask?

Goddag alle sammen! Sikke en dejlig lørdag 🙂 I dag vil jeg fortælle jer om noget, som I forhåbentlig kan nyde godt af derhjemme. Det skal handle om trappevask. Jeg vil tale lidt om det bedste firma på dette område, og så vil jeg selvfølgelig også fortælle om, hvordan du kommer i kontakt med dem. Læs med.

Hvorfor få professionel trappevask hjemme hos dig istedet for selv at gøre det?

Det er ingen hemmelighed, at vi vidst alle kan finde ud af at vaske nogle trapper. Det er ikke så svært. MEN er det sjovt? Nej. Gider man bruge sine dyrebare fritimer på det, hvor man istedet kunne lege med børnene eller gå på date med venner? Nej. Så derfor vil jeg i dag fortælle dig, hvordan du kan undgå selv at stå for trappevask. Lad os først og fremmest tale lidt om, hvorfor det er en god ide at få professionel trappevask i din opgang; Trapperne i opgangene i et almindeligt boligområde kan meget nemt blive beskidte og tilsmudsede. Det ved vi alle. Det er især her i vinterperioden, hvor vi hiver sne og slud med ind i opgangen. Og det gr alle beboerne jo. Så derfor skal vi i dag tale om et firma, som vi er virkelig glade for i min lejeforening. De ser nemlig trappevask som en af deres spidskompetencer og har eksperter hyret til dette. Og det er tilmed noget, som de har arbejdet med i mange, mange år, og har derfor udviklet teknikker og arbejdsgange, der sikrer de bedste resultater og flotteste trapper. Læs med nedenfor.

Andre service end denne vask i opgangen?

Ja, det er ikke kun trappevask, som de kan finde ud af. De kan stå for døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, samt snerydning, saltning m.m. Og det er jo virkelig mange opgaver. Alt sammen noget, som du så ikke selv skal stå for sammen med dine naboer. Flere og flere, der bor i lejlighedskomplekser tyer til denne form for hjælp i deres bygning. Det er nemt i hverdagen, og får den bare til at glide på en helt anden måde. Hvis du vil i kontakt med dem, så har jeg sat et link ind til deres hjemmeside til længere oppe i denne blogpost.

Læs også mere lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>